Auto verkopen

Kies voor comfort en gebruik onze valet service voor slechts € 39.50 extra. Een van onze gekwalificeerde chauffeurs haalt uw voertuig op voor de terminal en brengt uw auto terug als u terug komt op de luchthaven. Uw auto staat tijdens uw verblijf in één van onze veilige parkeerplaatsen. Gaat u op reis en hebt u geen zin om op een bus te wachten? Of naar een parkeerplek op de luchthaven te zoeken of met al uw bagage naar de vertrekhal te lopen? Met Quick Parking is dit allemaal verleden tijd! U parkeert veilig uw auto op ons bewaakte parkeerterreinen en bent binnen 15 minuten in de terminal. De shuttlebus rijdt naar de vertrekhal en terug naar de parkeerplaats. Geen wachttijden. Luchthavenvervoer schoten zaventem

Parking luchthaven Zaventem Overzicht leveranciers

Bereikbaarheid Parking Brussels 
Op de luchthaven. Passagiers Bereikbaarheid Parking. Boek jouw parking. Met de wagen. Parkeer heerlijk dichtbij. Stippel vooraf je route uit om relax te vertrekken. Zet passagiers vlot af of verwelkom ze bij aankomst. Tot zes treinen per uur van en naar Brussel.

 • 10.000 parkeerplaatsen in P1, P2 en P3 tegenover de vertrekhal
 • Reserveer je parkeerplek
 • P4, ideaal om langer te parkeren

 

Goedkope luchthaven parkeren Bespaar tot 60% met Looking4.

Met toegang tot meer dan 1200 parkeergarages op meer dan 200 luchthavens, vinden we u de beste deal. Gebruik gewoon het bovenstaande offerteformulier om te selecteren op welke luchthaven u reist en we bieden u een uitgebreide lijst met parkeerterreinen waarmee u functies en prijzen kunt vergelijken.Wij verkopen alleen plaatsen op de veiligste parkeerterreinen en we bieden een uitgebreid ledengedeelte voor u om uw boekingen na aankoop te beheren.

PARKING TYPES
 • ONTMOET GROET

  Meet and Greet parkeren is de snelste en meest praktische parkingoplossing. Daarom aanbieden wij Meet and Greet parkeren bij alle grootste luchthavens in Europa.U moet gewoon naar de ingang van de luchthaventerminal rijden, waar een chauffeur zal u ontmoeten en uw auto op een veilige parkeerplaats parkeren. Bij u terugkeer, telefoneert u aan de chauffeur, die op u met uw auto voor de luchthaventerminal wacht.
 • PARK & RIDE PARKING

  Park and Ride diensten zijn de goedkoopste oplossing, wanneer u bij de luchthaven moet parkeren.U moet gewoon uw auto op een veilige parkeerplaats parkeren, neemt u uwe bagage mee en stap op de transferbus, die up direct voor de luchthaventerminal zal afzetten.
 • ONSITE PARKEREN

  Onsite bij de luchthaven parkeren is het meest comfortabele optie.On-site parkeerplaatsen bevinden zich vak in de luchthaventerminal. U hebt dus geen transfers nodig en u moet niet uwe autosleutels bij de receptie van de parking laten. U kunt juist met uwe bagage naar de luchthaven lopen.

Luchthavenvervoer Zaventem Parking Luchthaven Zaventem Airport.
Parkeer uw auto in onze ruime VIP parking in Zaventem. Vertrek in alle rust naar uw bestemming. Gratis ruime parking. Verlies geen tijd met het zoeken van een parkeerplaats. Wij voorzien een zeer ruime parking. Beveiligde en bewaakte parking dag en nacht dichtbij terminal. Geen sleutels af te geven. Houdt u uw autosleutel liever zelf bij? Dat is geen probleem. U hoeft deze niet aan ons af te geven. Indien u wenst, kunnen wij ook een privé shuttle voorzien van en naar de luchthaven.

 

Parking bij de luchthaven in Zaventem: alle opties toegelicht.

Ga je op reis met het vliegtuig? Dan is de kans groot dat je vertrekt vanuit de nationale luchthaven van Zaventem. Voor wie met de auto komt, is er gelukkig voldoende parking voorzien op enkele minuten van de vertrekhal. Want geef toe: je kunt zoveel geruster op reis vertrekken als je weet dat je auto veilig geparkeerd staat dicht bij de luchthaven. Een overzicht van de parkeermogelijkheden bij Brussels Airport.

12.000 parkeerplaatsen

Brussels Airport heeft een totale parkeercapaciteit van 12.000 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn doorlopend geopend, 24 uur op 24, alle dagen van de week. De overgrote meerderheid van de parkeerplaatsen bij Brussels Airport (10.800) bevindt zich op wandelafstand van de terminal. Voor langetermijnparkeren zijn er iets verderop nog bijkomende parkings.

Voor personen met een handicap zijn er op de meeste parkings bij de luchthaven een aantal voorbehouden plaatsen op vertrek- en aankomstniveau. Die kunnen enkel gebruikt worden door bestuurders met een gehandicaptenkaart.

15 minuten gratis parkeren

Word je opgehaald of komt iemand je afzetten aan de luchthaven in Zaventem? Dan is er goed nieuws: sinds kort kun je namelijk tot vijftien minuten gratis parkeren op de parkings P1, P2 en P3.  Dit zijn de parkings die het dichtst bij de vertrekhal liggen. Reserveren is niet nodig.

Je kunt op deze parkings ook langer parkeren, van een halfuur tot meerdere dagen. De tarieven hiervoor vind je op de site van Interparking. De luchthaven biedt daarnaast ook speciale parkeerdiensten aan zoals bewaakte parkings en een vip-service met optie carwash.

Afstandsparking met gratis shuttledienst

Zoek je een parking voor een langere periode? Dan ben je het best af met een van de afstandsparkings.

 • De openluchtparkings Discount Parking 1 & 2 bieden samen plaats aan 1.170 wagens. Elk kwartier rijdt er een gratis shuttlebus van en naar de terminal. Let op: deze parkeerplaatsen moet je vooraf online reserveren.
 • P4 Long Term is een andere openluchtparking op afstand. Deze biedt plaats aan 680 auto’s en beschikt ook over een gratis shuttledienst. Online reserveren kan via de site van Interparking.
 • Ten slotte is er ook nog het Car Hotel dat een veilige en efficiënte parkeeroplossing biedt. Om de 15 minuten pendelt een shuttlebusje tussen deze parking, die zich aan de andere kant van het luchthavendomein bevindt, en de passagiersterminal.

Parking Zaventem luchthaven Brussels Airport Parking BRUXX.
Brussels Airport biedt meer dan 10.000 autoparkeerplaatsen op wandelafstand van de luchthaventerminal en 2000 plaatsen die bereikbaar zijn met een shuttle dienst. Het hele jaar door (24/24 u) zijn er parkeerformules op maat. Kom je iemand ophalen of afzetten? Bekijk dan de daartoe bestemde pagina’s.Op de luchthaven. Aan de balie. Restaurants en bars. Zwanger of reizen met kinderen. Reizen met huisdieren. Geldautomaten en wisselkantoren. Parking op Zaventem Brussels Airport Parking. Brussels Airport biedt meer dan 10.000 autoparkeerplaatsen op wandelafstand van de luchthaventerminal en 2000 plaatsen die bereikbaar zijn met een shuttle dienst.